Llibertat Manuel Arango, Llibertat presos greument malalts

arango_webManuel Arango, pres polític del PCE (r) (més informació de la seva situació), pateix hepatitis C crònica (contagiada per un error quirúrgic estant pres a la presó de Sòria en 1982 i descoberta 15 anys després, sent ja crònica i d’impossible eradicació, provocant al seu torn la pèrdua del 18% de la massa hepàtica per necrosi cel·lular); artrosi general i ciàtica crònica (el que li crea deteriorament en les vèrtebres, agreujat en no ser tractat adequadament amb un fisioterapeuta); problemes intestinals (ja que va perdre part de l’intestí prim que li va haver de ser amputat); insuficiència respiratòria i un constant cansament …
Una cosa al que cal afegir el fet que tingui 67 anys, que sumat a tot l’exposat ve a suposar que està sent víctima d’una cadena perpètua encoberta.

I és que si ens estan assassinant a les sales d’espera saturades, retardant durant mesos i fins anys operacions, no fent-nos disposar de medicaments adequats, retallant la llei de dependència, induint al suïcidi a causa de les seves polítiques criminals, etc .. Imagina’t com serà la situació dins de les presons on desenes de presos polítics greument malalts han de resistir diàriament enfront de la política d’extermini que des de fa dècades l’Estat feixista espanyol li aplica als presos, en forma d’aïllament, tortures i la permanent desatenció mèdica , que demà pot acabar amb la vida de nous lluitadors.

Libertad Arango KalvellidoPer això i molt més hem d’organitzar i lluitar per l’AMNISTIA TOTAL, que cal que l’acompanyem de l’exigència d’un paquet de mesures socials i polítiques tals com:

– Lluitar per uns drets socials (unes condicions de treball dignes, una sanitat i educació pública i de qualitat, el dret a un habitatge…)
– Lluitar per unes llibertats polítiques plenes (dret de reunió, opinió, expressió, manifestació, organització i vaga)
– Lluitar pel dret a l’autodeterminació i la independència de les nacions oprimides
– Lluitar per la immediata sortida dels organismes imperialistes que són la UE i l’OTAN (per les condicions de misèria que ens són imposades en forma de retallades des de Brussel·les i aplicats pels titelles de l’oligarquia espanyola, per la complicitat de l’Estat espanyol amb la UE en el tancament de les fronteres als refugiats, obligats a fugir dels seus països a causa dels bombardejos dels països membres de l’OTAN, en què participa el nostre Estat)
– Lluitar pels que han lliurat la seva vida pels nostres drets i resisteixen davant les pitjors condicions a les presons.
 I en definitiva, lluitar per la AMNISTIA TOTAL dels presos polítics, i les llibertats i drets pels quals aquests comunistes han estat empresonats; així com l’absolució dels represaliats polítics.

Escriu a Manuel Arango en solidaritat (NOVA DIRECCIÓ!!!  des del 27 gener 2017): C.P. Herrera de la Mancha. Carretera Argamasilla de Alba. 13200 Manzanares. Ciudad Real.

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS GREUMENT MALALTS!
AMNISTIA TOTAL!

Enllaç al COMITÉ POR LA LIBERTAD DE MANUEL ARANGO (Aragó) bloquejat arran del trasllat d’en Manuel a Herrera de la Mancha.

Anuncis

Quant a reixasricat

REIXA és un portal del Comitè per un Socors Roig Internacional-Catalunya. Dedicat a informar sobre la situació dels presos i preses polítiques. Així com denunciar la repressió i la criminalització que el capitalisme i l’imperialisme despleguen contra els i les revolucionàries i els moviments polítics de la classe treballadora. SOLIDARITAT, COMPROMÍS I LLUITA.
Aquesta entrada ha esta publicada en Solidaritat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.