Carta de Mumia Abu Jamal per a Fidel

“Fidel Castro-Ruz (1926-2016): Visca Fidel!”

mumia-castroReixa Internacional. Ens fem ressó d’una carta recent d’un dels presos polítics que porta entre reixes més temps (1981) a nivell mundial: Mumia Abu Jamal,  escrita en homenatge pòstum a Fidel Castro. Podeu llegir el text sencer a la pàgina de l’Amistad Hispano-Soviética (original en anglès i la traducció al castellà per  Fatirah Aziz).

Fidel Castro, pare de la Revolució Cubana de 1959, ha mort després de 90 anys d’una vida de rebel·lió i resistència. Que aquesta extraordinària figura revolucionària hagi tingut tan llarga vida és, en veritat, una victòria sense precedents, perquè Fidel va sobreviure com a mínim 11 atemptats contra la seva vida per part de la Central d’Intel·ligència dels Estats Units, la CIA.

‘El govern dels Estats Units ha admès 11 atemptats contra la vida de Fidel!” (llegeix el text sencer aquí).

Anuncis

Quant a reixasricat

REIXA és un portal del Comitè per un Socors Roig Internacional-Catalunya. Dedicat a informar sobre la situació dels presos i preses polítiques. Així com denunciar la repressió i la criminalització que el capitalisme i l’imperialisme despleguen contra els i les revolucionàries i els moviments polítics de la classe treballadora. SOLIDARITAT, COMPROMÍS I LLUITA.
Aquesta entrada ha esta publicada en internacional, Reixa Internacional, Solidaritat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.