Mobilització internacional per l’alliberament d’Ahmad Sa’adat, Secretari General del FPLP

pflp-prisoners

Cartell: Ahmad en primer pla amb altres presos palestins

LLIBERTAT IMMEDIATA I INCONDICIONAL per Ahmad Sa’adat i tots els presoners palestins!

Dies de mobilització per l’alliberament d’Ahmad Sa’adat, del 13 al 15 gener 2017

En el vuitè aniversari de l’enjudiciament d’Ahmad Sa’adat, ¡fem una crida a l’acció i de la major mobilització per aconseguir el seu alliberament!

La campanya per l’alliberament d’Ahmad Sa’adat flama, del 13 al 15 de gener de 2017 per aconseguir un vast moviment de mobilització popular, política i mitjans per alliberar Ahmad Sa’adat ia tots els presoners palestins: aquesta convocatòria coincideix amb el vuitè aniversari del judici a Ahmad Sa’adat pels tribunals militars sionistes. En aquests dies es compleixen també el 15 aniversari del segrest d’Ahmad Sa’adat per l’Autoritat Palestina a petició d’Israel, els EUA i els seus aliats.

El 25 de desembre de 2008, un dia abans del llançament del brutal atac de les forces d’ocupació sionista de la Franja de Gaza, Ahmad Sa’adat, secretari general del Front Popular per a l’Alliberament de Palestina, va ser condemnat a 30 anys de presó per un tribunal militar sionista. La sentència va ser imposada gairebé dos anys després de l’atac a la presó de Jericó i el segrest de Sa’adat i els seus camarades.

Ahmad Sa’adat va declarar davant del tribunal militar que el va jutjar: “En vista de la justícia de la nostra causa i la lluita legítima del nostre poble contra l’ocupació, rebuig a reconèixer la vostra legitimitat, de legitimar la vostra ocupació o per ser presentat davant aquestes opcions . a causa del que s’anomena una llista d’acusacions i de “infraccions de seguretat” són, en realitat, els meus deures patriòtics i han de ser … posar-ho en context, donat el deure de tots de la resistència contra l’ocupació. Mentrestant, i com a secretari general del Front Popular per a l’Alliberament de Palestina, reafirmo el meu orgull de pertinença al moviment revolucionari palestí i la continuació del moviment revolucionari a la regió, nacional i internacional com els components que formen part del moviment internacional de resistència contra el sistema imperialista ” .

Vuit anys més tard, fem una crida a tots els defensors de la justícia i la llibertat a Palestina, a totes les organitzacions i les comunitats palestines, al moviment internacional de solidaritat, a les organitzacions de BDS ia totes les organitzacions que treballen per l’alliberament dels presos polítics revolucionaris i millorar les condicions de les presons, ia unir-se i participar activament en les jornades d’acció del 13 al 15 de gener de 2017 per promoure i donar suport a la lluita legítima de més de 7000 presoners palestins presos a les presons de la entitat sionista.

c1-a18luoaeujy9En aquesta ocasió, també volem destacar i denunciar la política d’estreta la cooperació dels serveis de seguretat de l’anomenada Autoritat Palestina amb l’entitat sionista. També volem posar en relleu la responsabilitat i la complicitat d’aquesta en la presó que continua avui contra Ahmad Sa’adad, la responsabilitat dels EUA i el Regne Unit en l’empresonament de Sa’adad i l’atac a la presó de Jericó.

El 13, 14 i 15 de gener de 2017, la campanya per l’alliberament d’Ahmad Sa’adat mobilitza per:

1) posar en marxa una àmplia campanya de mobilització, protestes i accions a favor de l’alliberament d’Ahmad Sa’adat i la de tots els presos polítics palestins a les presons de l’entitat sionista. Aquesta campanya es realitzarà en forma de protestes contra les institucions de l’entitat sionista, nord-americà i britànica, reunint-se en llocs i esdeveniments públics i campanyes d’informació sobre la causa i la situació dels presos palestins.

2) construir una campanya de boicot, desinversió i sancions contra l’entitat sionista i contra les empreses còmplices, incloent Hewlett-Packard. Ens fem ressò de la crida de Sa’adat per donar suport a “totes les formes de boicot polític, econòmic, acadèmic i cultural de l’estat ocupant i provocar un dèficit real a aquestes indústries per a l’ocupació i la colonització econòmica” … desenvolupant campanyes mundials de boicot a totes les empreses que donen suport a la ocupació militar i econòmica i implicar-se en ella “.

3) exigir la fi de la cooperació dels serveis de seguretat de l’anomenada Autoritat Palestina amb l’ocupació de l’entitat sionista, i posar fi a les detencions polítiques dutes a terme per l’anomenada Autoritat Palestina que serveixen només als interessos de l’ocupació .

LLIBERTAT per Ahmad Sa’adat i per a tots els presoners palestins!

Col·labora a difondre aquesta informació a les xarxes i entre els teus contactes.

Campanya per l’alliberament d’Ahmad Saadat

Anuncis

Quant a reixasricat

REIXA és un portal del Comitè per un Socors Roig Internacional-Catalunya. Dedicat a informar sobre la situació dels presos i preses polítiques. Així com denunciar la repressió i la criminalització que el capitalisme i l’imperialisme despleguen contra els i les revolucionàries i els moviments polítics de la classe treballadora. SOLIDARITAT, COMPROMÍS I LLUITA.
Aquesta entrada ha esta publicada en internacional, noticies, Reixa Internacional. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.