Traslladen a Manuel Arango Riego a Herrera de la Mancha

14908356_1437049932989957_15367613413283075_nLes decisions d’II.PP mai estan lliures de quàdruples intencions. Manuel Arango portava molts anys destinat a la presó de Zuera, Saragossa. Allí va morir desatesa de les seves gravíssimes malalties seva companya Isabel Aparicio Sánchez.

Molts dels altres presos, li respectaven profundament i l’han ajudat en els seus pitjors moments de mobilitat reduïda o altres problemes.
Els seus informes mèdics de les moltes malalties que té, estaran en hospitals de Saragossa
Però el més important, d’un temps aquí la solidaritat amb la seva persona i situació s’ha fet molt extensa a Saragossa. Campanyes de denúncia, cartells, pancartes, visites a la presó … i més actes que tenien preparats.

Suposem reunió urgent d’ II.PP .: “dispersat el gos, morta la ràbia”, i porten a Manuel ni més ni menys que a la presó d’Herrera de la Mancha, a la província de Ciudad Real, cirumstància que es va donar el divendres 27 de gener.

Tornar a començar, perquè ja sabem els enormes problemes que suposa per a un pres polític malalt diferents hospitals, metges especialistes, nou expedient
en una altra comunitat autònoma … I les desenes d’instàncies burocràtiques per “normalitzar” la nova situació a Herrera …

Noves complicacions també per a les visites, ja que Herrera està en un erm allunyat de tot contacte excepte amb Manzanares. Noves despeses, més possibilitats d’accidents, etc.

Tot contra un pres comunista greument malalt. Tot per no rendir-se i seguir denunciant i aportant escrits, dibuixos, relats … a la causa popular.

Recordem que Manuel Arango porta pres en la seva última etapa carcerària des de juny de 2007 i té una condemna de 11 anys i 8 mesos, més el corresponent en una multa econòmica.

“Vaig ser condemnat, aquest cop a gairebé 14 anys de presó per la meva militància en el PCE (r). A la presó, continuo manifestant la meva condició de militant comunista a través de la resistència contra la política repressiva penitenciària, recolzant els objectius del nostre Partit i les lluites populars “.

Incrementem doncs la solidaritat amb Manuel Arango, militant del PCE (r) condemnat a morir a la presó … si no ho impedim!

Manuel Arango Riego. C.P. Herrera de la Mancha. Carretera Argamasilla de Alba. 13200 Manzanares. Ciudad Real.

Comunicat del Comitè per la Llibertat de Manuel Arango

Davant el trasllat de Manuel Arango quan la solidaritat a Saragossa s’incrementava …

DAVANT EL SOBTAT TRASLLAT DE MANUEL ARANGO.

Com heu pogut conèixer, Institucions Penitenciàries ha decidit traslladar de manera imprevista a Manuel, després de molts anys a la presó de Zuera (Saragossa) al Centre Penitenciari d’Herrera de la Mancha (Ciudad Real).
Som coneixedors que aquest fet no és casual, sinó que és conseqüència que a la nostra ciutat s’estava organitzant la solidaritat. Volen per tots
els mitjans silenciar el seu cas.

Aprofitem aquest comunicat per al seu torn informar que hem trobat tant el compte de correu electrònic del Comitè, com la pàgina de Facebook on publicàvem totes les nostres activitats bloquejades.

Està més que clar que no permetran que es denunciï que es condemna a una mort silenciada als veritables comunistes a l’estat espanyol.

Advertim que la nostra tasca solidària no s’aturarà, per molt que li traslladin a més de 500 quilòmetres o intentin callar, seguirem denunciant.

La campanya que s’està duent a terme al nostre territori  continuarà, i animem a que s’estengui com ja ho ha fet en altres ciutats i pobles en aquests últims mesos.

Properament organitzarem una visita a la presó d’Herrera de la Mancha per veure a en Manuel.

Tota l’actualitat la podreu seguir a través d’https://amnistiapresos.blogspot.com.es/
 i http://www.presos.org.es/
 .

En aquests moments en què la consigna de la AMNISTIA TOTAL és més ineludible que mai, hem d’emprar totes les nostres forces en organitzar la solidaritat i fer front a la repressió.

IMPEDIM UN NOU CRIM D’ESTAT!
LLIBERTAT MANUEL ARANGO! LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES ANTIFEIXISTES!

Aragó, a 2 febrer 2017.

Anuncis

Quant a reixasricat

REIXA és un portal del Comitè per un Socors Roig Internacional-Catalunya. Dedicat a informar sobre la situació dels presos i preses polítiques. Així com denunciar la repressió i la criminalització que el capitalisme i l’imperialisme despleguen contra els i les revolucionàries i els moviments polítics de la classe treballadora. SOLIDARITAT, COMPROMÍS I LLUITA.
Aquesta entrada ha esta publicada en noticies, Presons, Repressió, Solidaritat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.